Societat

societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

Diversos portaveus de la nova plataforma Dignitat a les Vies –que agrupa usuaris de Renfe queixosos amb el servei dels trens que connecten Barcelona amb Tarragona– es van reunir ahir amb el representant institucional de Renfe a Madrid, José Luis Blanco, i amb el representant de Renfe a Catalunya, Antonio Carmona, per presentar-los la llista de greuges que pateixen en els seus viatges en tren.

Segons la portaveu de la plataforma, Anna Gomez Llauradó Ferraté, aquesta ha estat la primera reunió que han aconseguit tenir amb Renfe. Durant la trobada, a l’estació de França, els usuaris han reclamat solucions a curt termini, ja que, diuen, la situació en la qual viatgen és insostenible: “Necessitem que ens donin solucions immediatament. Mes de la meitat dels trens a l’abril han arribat tard, tant d’anada com tornada.” Els responsables de la plataforma, que asseguren que sempre hi ha hagut retards estructurals d’uns deu o quinze minuts, denuncien que en els darrers mesos aquesta situació ha empitjorat moltíssim.

Les demandes del col·lectiu d’usuaris, que han reclamat una reunió a totes bandes amb Generalitat, Adif i Renfe, fan referència, d’una banda, a les freqüències, les quals, segons reclamen, no són suficients per cobrir la demanda, sobretot a les hores punta. “Al matí hi ha un primer tren a tres quarts de sis i no n’hi ha un altre fins a tres quarts de set i a la tarda de dos quarts de set a les vuit hi ha un tren que fa totes les aturades”, alerten. Una altra queixa és la de la capacitat dels trens: “Anem drets i com sardines, volem trens de doble capacitat a totes les hores”, demanen. Finalment, exigeixen una millora del servei d’informació: “És un desastre. No sabem perquè s’aturen, no sabem quan tardaran a venir, només que va amb retard.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia