Societat

equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

L’Ajuntament de Platja d’Aro enderrocarà “d’urgència” i per “qüestions de seguretat” l’edifici que acull l’Escola de Vela afectat pel temporal. Segons ha informat l’Ajuntament, s’ha decidit procedir a l’enderrocament després d’haver declarat que l’edificació es troba en “estat de ruïna”. Es preveu que l’enderrocament es faci divendres a partir de les 9 del matí.

L’activitat d’esports nàutics es podrà reprendre instal·lant mòduls provisionals, tan bon punt es pugui garantir l’accés fins a la platja i a l’aigua. El consistori exposa que ha acordat una actuació d’emergència per part de Costes de l’Estat que, durant les següents setmanes, consolidarà el ferm amb un petit mur de rocalla que permeti estabilitzar la zona (com ja s’havia fet en altres trams del passeig marítim afectats pel temporal Gloria).

El temporal va ensorrar part de l’edifici que acull l’Escola de Vela de Platja d’Aro. L’equipament ja havia quedat malmès amb les garbinades del març, que van descalçar-ne la plataforma, i de fet es trobava acordonat. Aquest dilluns, però, part de la façana va cedir i va acabar desprenent-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]