Societat

Girona alça la veu sense additius

El festival Girona A Cappella programa 11 concerts, la majoria gratuïts

El cantant senegalès Faada Freddy és el cap de cartell del festival gironí, on oferirà la seva única actuació a Catalunya. La boca i el cos són les seves eines

Coincidint exactament amb les dates d’aquest Temps de Flors tindrà lloc la dotzena edició de Girona A Cappella, un festival que continua sent únic a l’Estat espanyol per la seva especialització en les veus nues, sense acompanyament instrumental; sense additius, en definitiva.

Girona A Cappella tindrà com a cap de cartell internacional el raper i cantant senegalès Faada Freddy, que el dissabte 18 de maig presentarà a l’Auditori de Girona el seu recent segon àlbum, Golden Cages , amb la seva veu i el seu cos com a únics instruments, acompanyat per altres veus per crear melodies i ritmes que semblen sorgits d’una gran banda instrumental.

Però Girona A Cappella ofereix molts altres al·licients, la majoria gratuïts, com els concerts que tindran lloc cada tarda vespre a la plaça de la Independència: Demode Quartet, el dissabte 11; el Quartet Mèlt, el diumenge 12; el Black Music Choir i la Coral Salvadora Català, el dilluns 13; la Coral Singlot, el dimarts 14; els finalistes d’El rap dona de menjar, a Raps al Banc, el dijous 16; Estem d’Acords, el divendres 17; Cap Pela, el dissabte 18, i el trio T.3, el diumenge 19. A més, la Capella Polifònica de Girona actuarà el dia 15 al monestir de Sant Daniel (5 euros) i el Cor Albada ho farà el dia 17 a la Casa de Cultura (5 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]