Societat

Els tramvies s'uniran a la Diagonal, que serà un passeig

Urbanisme

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha confirmat que els tramvies del Baix Llobregat i del Besòs es connectaran per la superfície de la Diagonal, que es convertirà en una avinguda i serà un dels grans eixos cívics de la ciutat.

Hereu assegura que a partir d'avui s'inicia un procés de consultes a entitats i veïns per consensuar la nova configuració de l'espai públic, el rol dels vianants, l'ampliació de les voreres, la irrupció del transport públic i la dinamització comercial.

La connexió del Trambaix i el Trambesòs per la Diagonal, una obra de quatre quilòmetres, costaria uns 90 milions d'euros.

Hereu també ha apuntat que el trànsit es reordenarà per la xarxa de carrers de l'Eixample, que "pot absorbir el flux de la Diagonal".

Turisme
També s'ha referit a la importància del turisme a la capital catalana, indicant que "és un sector econòmic important, però Barcelona no és un parc temàtic, sinó una ciutat de residents, i aquests han de percebre que és beneficiós i que la millor defensa radica a lluitar contra els efectes perversos i no desitjats que en alguns casos comporta".
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.