Societat

Uns 500.000 cotxes surten de Barcelona

Trànsit augura que l'operació retorn del cap de setmana serà menys complicada que la de diumenge passat

Prop de 500.000 cotxes sortiran a partir d'aquesta tarda de Barcelona i la seva àrea d'influència, en la primera operació sortida amb motiu de l'inici de les vacances d'estiu.

En concret, i segons les previsions del Servei Català de Trànsit (SCT), entre les 15 i les 22h d'avui surtiran uns 300.000 vehicles de Barcelona i la seva àrea d'influència, i que uns altres 200.000 ho faran demà.

Per contra, Trànsit augura que l'operació retorn del cap de setmana serà menys complicada del que va ser, per exemple, el retorn del diumenge passat, després de la revetlla de Sant Joan, donat que en aquest cas molts viatgers no tornaran a Barcelona.

Punts de conflicte
Els trams més conflictius en l'operació sortida a Barcelona són en l'AP-7, entre Montmeló i La Roca i entre el Papiol i Martorell; en l'A-2, entre Cornellà i Sant Joan Despí i entre Abrera i Esparreguera; en la B-20, entre Cornellà i Sant Boi; en la B-23, entre Diagonal i Esplugues; en la B-30, a Cerdanyola; en la C-31, entre el Prat i Castelldefels; i en la C-32, entre Sant Boi i Viladecans i entre Sitges i Sant Pere de Ribes.

En el mateix sentit, es preveu que a Tarragona sigui conflictiva la sortida en l'AP-7, en el Vendrell, Altafulla, Tarragona i Cambrils, i en la N-34, entre el Vendrel i Torrembarra; mentre que a Girona les vies que podrien registrar més retencions, segons Trànsit, són la C-35, entre Vidreres i Llagostera i la C-260, entre Figueres i Vila-Sacra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.