Societat

Segona ballada de la Colla Iris a Ceret aquest diumenge

La ballada serà musicada per la Cobla d'un Dia, una formació creada amb músics de cada banda de la frontera

Aquest diumenge, 14 de novembre del 2010, a Ceret, a les 3 de la tarda a la plaça dels 9 Raigs, tindrà lloc la Segona Ballada de Sardanes de la Colla Iris de la Catalunya del Nord.

El programa serà de 8 sardanes, entre les quals hi haurà peces de Manel Saderra i Puigferrer, Jordi Molina, Enric Ortí i Robert Sarrade, compositor rossellonès que presentarà el seu nou disc Natural, enregistrat per la Cobla d'un Dia. La Cobla d'un Dia –que també serà a Ceret aquest diumenge– és una formació específicament creada per a aquesta ballada amb músics de cobles de la Catalunya del Nord (cobla Combo-Gili, Mil·lenària, Casenoves, Tres Vents), i músics de la Cobla de Cambra de Catalunya i altres cobles del Sud (Salvador Pares, Jesús Bosch, Xavi Molina, Salvador Coll...).

Aquesta cobla només ha actuat anteriorment per la primera Ballada de la Cobla Iris (l'any passat), i per la gravació de dos CD.

La ballada d'aquest diumenge a Ceret serà d'entrada lliure i també inclourà xicolatada amb bunyetes, ofertes per la Colla Iris. En cas de mal temps, la ballada es faria a la sala de la Unió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.