Societat

La Nit de l'Associacionisme Jove Valencià guardona la Federació de Societats Musicals

Els premis que atorga el Consell de la Joventut també reconeixen el treball de les seccions d'aquesta entitat a València i Elda

El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) reconeixerà el treball educatiu i cultural de les bandes de música a favor dels joves i el treball a escala municipal, en la IV Nit de l'Associacionisme Jove Valencià que tindrà lloc el proper dissabte, 27 de novembre, a Massanassa.

“De nord a sud, les bandes de música representen una de les principals alternatives d'oci per als joves valencians i sobretot una porta oberta a la seua formació artística i cultural”, ha declarat la presidenta del CJCV, Carmen Robles.

Paral·lelament, el CJCV reconeixerà també el treball de dues de les seues entitats membres més actives: el Consell de la Joventut de València ciutat —per la seua trajectòria associativa i la seua capacitat de representar la diversitat de la ciutat amb més de 40 entitats juvenils associades— i el Consell de la Joventut d'Elda per la seua capacitat d'interlocució de manera reivindicativa i constructiva i a favor de la il·lusió dels joves que el componen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.