Societat

la vall de bianya

Productes de farro amb denominació

El farro, la farina de blat de moro, torna a tenir nom, i més el de la Vall de Bianya. La prova d'això és que a l'edició de la Fira del Farro, que se celebra el 6 de febrer que ve, se'n podrà comprar amb denominació territorial, i també hi haurà altres productes elaborats amb aquesta farina, com embotits, pa i cervesa. La fira té com a principal novetat la implicació de sis restaurants de la vall que participen en els tastets de farro i que oferiran plats elaborats amb farro a les seves cartes i els promocionaran, amb recepta inclosa als punts de llibre que es podran comprar a la fira o que es podran trobar als respectius establiments. La fira d'aquest any, la quarta edició, se celebra al molí del Colomer, que es podrà visitar. És un dels quatre que Carles Nogareda ha rehabilitat i posat en funcionament. A la vall, n'hi ha fins a 21. El dia 5 de febrer hi haurà activitats prèvies com el sopar popular, la promoció de la fira al mercat setmanal de la Canya i diverses xerrades. L'endemà, l'activitat es concentrarà al Colomer. El cartell de la fira és obra de l'artista olotí Quim Domene.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.