Festes populars i fires

LA SÉNIA (Montsià)

Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia

Es fa gran

El Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia arriba a la cinquena edició i, per celebrar-ho, els organitzadors han encarregat una peça al compositor valencià Andrés Valero. L'obra, titulada Polifermo y galatea, serà la peça obligada de la Primera secció, mentre que la Segona secció haurà d'interpretar Rapsody Symphonique, de Serge Lancen.

Les formacions seleccionades per participar en el certamen en la Segona secció han estat: Asociación Musical Artística Nulense (Nules, Castelló), Agrupación Musical San Clemente de la Mancha (San Clemente, Cuenca), Societat Artística Musical d'Ontinyent (València) i Sociedad Musical Santa Cecilia de Chelva (València).

Prendran part en la categoria de Primera Secció: Sociedad Filarmónica Unión Musical de Agost (Alacant), Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d'Uixó (Castelló), Agrupación Musical Atlántida de Matamà (Pontevedra) i Sociedad Musical la Armónica de San Antonio (San Antonio de Requena, València).

I com cada any, l'organització aposta per un jurat internacional, que estarà compost per Thomas Doss (Àustria), Carlo Pirola (Itàlia) i Andrés Valero (País Valencià).

16 i 17 d'abril. A la Casa de la Cultura. Concerts: 16.30 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a