Societat

trànsit

Mor una nena de 2 anys en un accident al Vallès

Una nena de 2 anys va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a la C-1413, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), quan la furgoneta en què viatjava amb la família va sortir de la calçada. Els tres germans de la víctima mortal –de 6, 11 i 13 anys–, van ser traslladats a centres hospitalaris de Barcelona, Sabadell i Terrassa amb ferides de diversa consideració. Els pares van resultar amb ferides lleus. La furgoneta va bolcar en un revolt per raons que ahir a la nit encara es desconeixien i va caure per un terraplè de 20 metres d'altura. Un dels menors, el d'11 anys, va ser traslladat amb un helicòpter medicalitzat a l'hospital de la Vall d'Hebron, i el de 16, al Parc Taulí de Sabadell. Segons fonts mèdiques, tots dos estaven en estat greu.

El trànsit d'aquests dies de Setmana Santa ha causat vuit morts a les carreteres. Dimecres, a Garcia (Ribera d'Ebre), van morir tres persones en un xoc entre un camió i un turisme que va obligar a tallar la circulació. Trànsit recomana molta precaució sobretot per circular a les comarques que avui i demà tindran pluges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.