Festes populars i fires

VILADRAU (Osona)

Culturaigua. 7a Festa Cultural de l'Aigua

Més dies i actes al voltant de l'aigua

La setena edició de Culturaigua s'allarga i multiplica propostes per continuar treballant tres aspectes diferents: l'espai de reflexió, de festa i d'espectacle amb l'aigua com a protagonista.

Després de la sortida i la inauguració de la restauració de la font de Mosquits del dia 10, avui dia 15 tindrà lloc una visita comentada a la depuradora de Viladrau, dins els Diàlegs de l'Aigua. Dissabte al matí es convida tothom a una bona remullada en la festa aquàtica, mentre que la tarda es dedicarà a la cultura amb una altra edició de la Llegendaigua: en aquesta ocasió els encarregats d'explicar els contes i les llegendes d'aigua seran representants dels mitjans de comunicació d'Osona. A la nit tindrà lloc la Mostra d'Artistes Locals, que creix i es trasllada a la plaça Major.

Finalment, el dia 22 Culturaigua es clourà amb una trobada i sopar de carmanyola al coll de Bordoriol. La vetllada convida a gaudir d'una Nit d'Estels, fent observació a ull nu i amb telescopi.

Fins al 22 de juliol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.