Societat

Els nudistes demanen als ajuntaments que no prohibeixin aquesta pràctica amb ordenances públiques

Aquest diumenge se celebra el dia internacional sense banyadors a la que s'ha unit l'associació naturista Els amics del Fonoll

Consideren que la limitació i catalogació d'algunes platges atenta contra la llibertat de les persones i les acaben convertint en un focus per a voyeurs

Convocats per l'agrupació ecologista GEPEC i l'associació naturista Els Amics del Fonoll, un grup de nudistes ha celebrat a la platja dels Muntanyans de Torredembarra el dia sense banyador per reivindicar la normalització d'aquesta pràctica a totes les platges sense segregacions.

Marcel·lí Alsina, membre dels Amics del Fonoll, ha demanat als ajuntaments que no limitin aquesta pràctica a través d'ordenances de civisme.

Els naturistes consideren que la limitació i catalogació d'algunes platges com a nudistes atenta contra la llibertat de les persones i les acaben convertint en un focus per a voyeurs i persones amb algun tipus d'interès sexual que acaba obligant als nudistes a abandonar-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.