Societat

tribunals

Tres anys i set mesos per haver-se endut 400 euros d'una botiga

L'Audiència de Girona ha condemnat a tres anys i set mesos de presó un lladre reincident que va atracar una botiga de la ciutat armat amb una navalla. El condemnat, Carlos Gallego, veí de Caldes de Malavella, és un vell conegut de la justícia. Ja acumula cinc sentències de jutjats i audiències com ara Barcelona, Arenys de Mar i la Corunya per robatoris amb violència i intimidació. Entre d'altres, se li van imposar condemnes que anaven des dels sis mesos fins als tres anys i mig de presó.

Però ahir es va asseure al banc dels acusats per haver-se endut el 30 de maig 400 euros de l'Etam, una botiga de llenceria del carrer Joan Maragall, número 10, de Girona. El lladre va amenaçar la dependenta amb un ganivet per aconseguir el botí. Quan els municipals van saber que hi havia hagut un atracament van començar la recerca de l'assaltant i van descobrir un home que s'ajustava a la descripció que anava amb bicicleta per una vorera del carrer del Carme. El ciclista va intentar fugir dels policies però a la plaça dels Països Catalans el van atrapar i detenir. Quan van escorcollar el ciclista sospitós, la policia va trobar-li una navalla, un passamuntanyes, unes ulleres de sol i droga que acabava de comprar per 50 euros. “El meu client tenia una addicció greu a les drogues i va cometre el robatori per aquest motiu”, va dir el seu advocat, Xavier López-Giralt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.