Societat

Artic manté una reunió amb la Mancomunitat de l'Horta

Es restauren relacions entre l'ens comarcal i aquesta associació que treballa per millorar la vida de les persones drogodependents de l'Horta Sud

Aprofitant el moment d'obertura que la nova presidenta de la Mancomunitat de Municipis de l'Horta Sud, la popular Carme Jávega, vol donar a aquest ens supramunicipal, l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca (ARTIC) han sabut transmetre les seues necessitats i han informat dels programes que porten a terme en suport de les persones drogodependents des de l'any 1980.

Els objectius principals d'aquesta organització no governamental són els de treballar amb les persones afectades, perquè desenvolupen habilitats per al control de l'ansietat i que aprenguen tècniques de resolució de problemes i competències cognitives que els permeten restaurar la seua conducta i desenvolupar hàbits de comportament saludables.

Des de maig de l'any 1999, ARTIC disposa d'acreditació de Centre de Dia davant la direcció general de Drogodependències de la conselleria de Benestar Social i a més d'això, gestiona les unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Torrent i Quart de Poblet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.