Societat

SOCIETAT

Celrà deixa l'Arborètum perquè el troba inviable

El ple d'avui al vespre a Celrà –a 2/4 de 9– certificarà l'adéu del poble al projecte conjunt de l'Arborètum, un centre d'innovació de la planta de jardí, que havia endegat juntament amb Sant Julià de Ramis. L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha confirmat que avui l'equip de govern (CUP-iCelrà) votarà a favor de deixar el consorci de l'Arborètum perquè no veu viable el projecte d'innovació en vivers, que s'hauria de fer finalment a Sant Julià. “Tenim problemes de liquiditat en la despesa ordinària i no veiem viabilitat econòmica en el projecte”, destaca Cornellà (CUP). L'alcalde celranenc ha dit que els càlculs de l'Ajuntament indiquen que l'Arborètum, projecte capitanejat per l'antic govern (Entesa), significaria 180.000 d'euros anuals en manteniment.

Avui Celrà també s'adherirà als municipis a favor de la independència i al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses que promou la Diputació de Barcelona i que inclou mesures per reduir la contaminació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.