Societat

Una gran tempesta de pluja i pedra provoca danys al Pla d'Urgell

L'A-2 ha quedat inundada entre Bell-lloc d'Urgell i Bellpuig

La calamarsa ha trencat persianes i i vidres a Mollerussa

Una gran tempesta de pluja i pedra ha causat aquest dijous al vespre danys materials de diversa consideració a la comarca del Pla d'Urgell, on han arribat a caure pedres de la mida d'una nou. El xàfec ha descarregat durant uns vint minuts, des d'aproximadament dos quarts de set del vespre, en intervals de més i menys intensitat. A Mollerussa la calamarsa ha trencat algunes persianes i també ha causat desperfectes en vehicles estacionats al carrer i fins i tot ha trencat els vidres d'alguns d'ells. Els carrers del centre de la capital del Pla d'Urgell han quedat inundats, amb un pam d'aigua. D'altra banda, l'A-2 ha quedat inundada a Bell-lloc d'Urgell durant us minuts després que la calçada quedés inundada.

Segons el Servei Català de Trànsit, els problemes de circulació s'han produït entre els termes municipals de Bell-lloc d'Urgell i Bellpuig i els vehicles s'han hagut de desviar per vies alternatives, com la N-II, mentre que d'altres s'han quedat atrapats en un gran embús per accedir a l'autovia.

La calçada havia quedat negada en alguns trams i aquest fet ha arribat a alentir la marxa. Al voltant de dos quarts de vuit del vespre, la circulació ha quedat normalitzada, tot i que encara hi havia un quilòmetre de cua en sentit Barcelona per la presència de branques a la via. Minuts més tard, però, s'ha tallat la sortida 480 per la presència de més branques a la calçada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.