Societat

Ple total a la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia en el 9 d'octubre

Ni la crisi ni les altíssimes temperatures han impedit que el públic, fidel a la cita, isca al carrer

El recinte firal ha estat molt animat des de la seua obertura, a la qual cosa ha contribuït també la celebració de les paelles del 9 d'octubre al final del parc de la Fira.

“Evidentment, no és el millor any de la Fira Gastronòmica, no seria lògic amb la que està caiguent a nivell econòmic —afirma Lluís Ribera, president de l'Associació Fira Gastronòmica— és possible que, al remat, es facture un 10% menys que l'any passat, aproximadament el que s'esperava “

La nova ubicació de les tradicionals paelles del 9 d'octubre també han contribuït a animar la Fira durant tot el dia, i per sobretot a la vesprada. Al final del parc de la Fira s'han fet els calderos. Les quadrilles han anat de matí a arreplegar l'arreglo de la paella a la Casa de la Cultura i després s'han desplaçat al solar que hi ha al final del parc de la Fira. Després de dinar i entre ball i ball, les quadrilles han visitat la Fira d'atraccions i les casetes de la Gastronòmica, per a completar el dia festiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.