Societat

Més de quatre tones d'aliments per als campaments saharians

Les associacions d'ajuda al poble saharià s'han mobilitzat per recollir productes de primera necessitat

En acabant dos mesos de campanya, la Caravana per la Pau ha aconseguit recollir més de 45.000 quilos d'aliments bàsics i material de primera necessitat, la major part sanitari, per als refugiats saharians a Tinduf.

Aquest cap de setmana s'ha fet la càrrega de camions des d'una nau cedida per Fustes Barber de Paterna i en direcció al port d'alacant on en breu començarà ruta cap als campaments on hi ha 200.000 refugiats que sobreviuen des de fa vora 40 anys.

La càrrega total ha estat de 45.711 quilos dels quals, 38.500 eren aliments i la resta, ulleres, medicaments, mantes per a bressol, bolquers, roba esportiva, material per a les escoles de ceràmica i material d'oficina.

Les associacions d'ajuda al Poble saharià del País Valencià, s'han mobilitzat per tal d'obtenir aquest material de persones privades i empreses. Tota la coordinació s'ha portat a terme des de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.