Societat

Terres dels Alforins reafirma el compromís amb els seus arrels

Aquesta trobada d'artesania vitícola va unir els millors vins del territori, junt al complement gastronòmic de la zona i una ambientació musical de la mà del cantaor Pep Gimeno “Botifarra”

El passat dissabte 20 d'abril, la població de Fontanars dels Alforins es convertia en el millor paradigma i testimoni de la cultura vitícola. L'associació formada per 11 cellers de Fontanars dels Alforins, Moixent i la Font de la Figuera, Terres dels Alforins, demostrava el seu ferm compromís amb el territori en la seua 2ª Mostra de Vins.

La jornada va unir un espai de degustació dels millors vins dels cellers Antonio Arráez, Bodegas Enguera, Celler del Roure, Clos de la Vall, Daniel Belda, Heretat de Taverners, Los Frailes, Los Pinos, Rafael Cambra, Torrevellisca i Vinos de la Viña.

En el pla gastronòmic, els centenars de participants també van poder delectar productes típics de la zona i de Julio Restaurant. Tot això amenitzat amb l'actuació del cantaor de música en valencià Pep Gimeno “Botifarra”.

Aquesta trobada també va albergar un homenatge al president de Els Bodeguers i PROAVA (Promoció d'Aliments Valencians), Eduardo Mestres, pel seu suport al vi valencià. A més, els viticultors es van reunir al voltant d'una Jornada tècnica i una demostració de maquinària. La tradició també va envair l'hora del menjar, amb un dels plats més típics de la zona, una “Gaspatxà” monumental a càrrec de Ramon Ferri de (Los Carasoles).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.