Societat

CARRETERES

La carretera de Flaçà a Sant Llorenç, tallada fins al juliol

La Diputació de Girona rectifica dos revolts i fa un pont nou

Un 50 veïns han de buscar alternatives més llargues

La carretera GIV-6424, que uneix el nucli de Sant Llorenç de les Arenes, en el terme municipal de Foixà, al Baix Empordà, i Flaçà, que pertany al Gironès, estarà tallada en les dues direccions fins al mes de juliol, tal com van confirmar ahir fonts de la Diputació de Girona.

En aquesta zona hi va haver anys enrere alguns accidents d'importància i la modificació de la carretera era una petició constant de l'Ajuntament de Foixà. Finalment l'obra es va posar en marxa el 4 d'abril, moment en què es va procedir al tall complet de la circulació per a tot tipus de vehicles.

La tallada de la circulació ha provocat incomoditats entre els veïns de la zona, que es veuen obligats a canviar el seu itinerari considerablement per anar des de Sant Llorenç de les Arenes fins a Flaçà. Veïns de la zona han explicat que ara necessiten més del doble de temps per arribar allà mateix. L'opció que ara els queda oberta és anar pel vial asfaltat que comunica Sant Llorenç amb la carretera de Foixà, en el trencall de la gasolinera de la Pera.

El cost pressupostat inicialment de l'obra és de 210.991 euros, i la reparació suposa la millora de dos revolts entre els punts quilomètrics 2,540 i 2,790. Per fer aquesta reparació els operaris han construït un petit pont amb formigó que necessita un mínim de quatre setmanes per assecar-se. Es preveu que el trànsit estigui obert altre cop a principis del mes de juliol vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.