Escapades

La recepta

Combinacions que funcionen

CAN RIMBLAS convida a gaudir d'un plat català de sempre, la botifarra a la brasa amb seques, però amb un toc afruitat deliciós

A Can Rimblas s'hi arriba quan un té gana i vol menjar un àpat contundent i conegut, de típica cuina catalana. Els seus propietaris no escatimen en els plats i ofereixen la gastronomia de l'àvia combinada amb algun toc diferent que aporta noves sensacions al plat i obre el paladar i l'estómac dels més exigents. Un exemple? La botifarra de maduixes feta amb aquest fruit tan conegut del Maresme. Els les serveix la carnisseria i xarcuteria Martri de Sant Cebrià de Vallalta, que incorpora a les seves botifarres artesanals productes com ara el foie, les gambetes amb all i julivert, la samfaina, els calçots i el cava.

t.m.

Recepta: Botifarra de maduixa amb seques.
Restaurant Can Rimblas. Veïnat Rimblas, 4 Canyamars (Dosrius)
INGREDIENTS:
Botifarra de maduixes (maduixes del Maresme, panxeta i magre de porc, sal i pebre) i acompanyament
El restaurant Can Rimblas està situat en una antiga masia al veïnat de Canyamars, a tocar de Dosrius (Maresme), i és molt popular entre la gent que vol disfrutar de la cuina catalana


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.