Gran èxit de les rutes pel Millars

L'Ajuntament d'Almassora obri llistes d'espera per als nombrosos interessats que s'han quedat sense plaça

L'oficina de turisme d'Almassora ha penja el cartell de «no hi ha places» en la ruta nocturna que recorrerà el proper 6 d'agost el llit del Millars. L'activitat ha registrat un èxit notable que ha provocat que en menys de dos setmanes es completaren les quaranta places oferides i ha obligat a obrir una llista d'espera per als interessats que s'han quedat fora. En cas que es produïra alguna baixa, aquests podrien ocupar les vacants que hagueren quedat lliures.

L'activitat forma part del programa de rutes pel riu que Almassora ha posat en marxa per primera vegada aquest estiu. La primera de les excursions, anomenada Vespre al riu, va tenir lloc el passat 17 de juliol i també va comptar amb una gran demanda. Els participants van gaudir de l'observació de les aus i d'un recorregut pels punts de major interés de la zona contemplada en el catàleg d'aiguamolls de la Generalitat Valenciana.

L'eixida del 6 d'agost, El riu a la lluna plena, consisteix en una ruta de huit kilòmetres que començarà a les 19 h i està previst que culmine a les 22.30 h. Els participants gaudiran d'un passeig per les llacunes i prendran part d'un «sopar residu zero» que consisteix en no generar cap tipus de deixalles. Carmanyoles, cantimplores, i tovallons de roba substituiran els envasos de plàstic.

L'ajuntament està valorant la possibilitat d'ampliar el nombre de rutes per poder atendre la demanda dels nombrosos veïns que s'han mostrats interessats per l'activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.