Societat

successos

Tàrrega plora la noia de 14 anys morta per la seva parella

Una discussió pel trencament de la relació hauria acabat amb l'assassinat

Va morir per diverses ganivetades

Tàrrega plora el cruel i inexplicable assassinat de l'Alba Martí, de només 14 anys,a mans de qui se suposa que era la seva parella, Michel H.R., de 18.

Centenars de persones, sobretot companys de la noia, es van congregar ahir al migdia a la plaça Major de Tàrrega per condemnar aquesta mort, que tot indica que serà una més de la trista estadística de violència de gènere. Enmig dels participants a la protesta, convocats per l'Ajuntament, es podien llegir pancartes amb lemes com ara “No confonguem amor amb possessió” i “No a la violència”.

La commoció és forta per la joventut dels protagonistes i perquè la família d'ella és coneguda a Tàrrega, ja que era néta d'un professor d'institut i també era neboda d'un regidor del poble veí de Ciutadilla. L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol després de celebrar un ple extraordinari.

El jove detingut, d'origen dominicà, s'hauria lliurat dilluns al vespre als Mossos, sembla que a instàncies del seu pare, però no ha transcendit si ha confessat el crim. Sembla que el xicot i la menor haurien discutit pel trencament de la relació i aquest enfrontament hauria acabat amb la mort d'ella a ganivetades. El pare de Michel, però, va afirmar que el noi patia trastorns, que no seguia la medicació i que fins i tot s'havia autolesionat alguna vegada. Unes explicacions que busquen explicar una alteració de la personalitat.

El germà del detingut està condemnat per un doble apunyalament.

LA XIFRA

2
casos de violència masclista en una setmana a Lleida,
ja que la setmana passada un noi va agredir la seva parella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.