Societat

Sant Narcís

Espectacles infantils nostrats per les Fires

La programació té una oferta de qualitat i està patrocinada per Hipercor

L'Ajuntament de Girona va presentar ahir la programació infantil prevista durant les Fires de Sant Narcís, en la qual s'aposta per espectacles nostrats i de qualitat. El consistori va signar ahir un conveni amb el centre comercial Hipercor, que patrocinarà les activitats dirigides a les famílies.

Entre els espectacles que destacaran hi ha el primer musical de la companyia País de Cotó, que es titula La fàbrica de somnis i que es podrà veure al centre cultural La Mercè el diumenge 27 d'octubre, a les dotze del migdia i a les sis del a tarda. Princesa, el nou espectacle de la pallassa Helena Escobar, coneguda com La Bleda, que ha anat reunint un grup de professionals al seu projecte, es podrà veure per Sant Narcís a La Mercè, també al punt del migdia i a les sis de la tarda.

El centenari Titelles Vergés, amb l'obra El Fantàstic Màgic d'Oz, es podrà gaudir per Tots Sants al centre cultural La Mercè i amb una doble sessió, com la resta d'espectacles ja citats.

La companyia Tot Circ i el seu espectacle familiar de pallassos de gran format amb l'obra Pirates de Circ faran les delícies de grans i petits amb els seus números d'equilibris, malabars i molt d'humor. Aquest espectacle es veurà el 28 d'octubre a les dotze del migdia al centre cívic Ter.

El director del Corte Inglés-Hipercor Girona, Jaime Susin, va subratllar que aquest suport “és un pas més per un compromís amb la ciutat que s'allarga tot l'any “amb la mitja marató o el tradicional concurs de fanalets que s'organitza des de fa 20 anys”. La tinenta d'alcalde Marta Madrenas va destacar “el compromís d'Hipercor amb la ciutat per la programació infantil i, a més, per haver incrementat sensiblement l'aportació respecte d'anys anteriors”.

Disseny dels gots

La comissió de la Copa ha donat a conèixer els dissenys guanyadors que decoraran els gots reciclables de l'espai de les barraques de la Copa. La guanyadora ha estat Rebeca García –amb la imatge del costat–, mentre que Roser Mafas i Ester Verdaguer han obtingut el segon i tercer premi, respectivament. El segon premi és un Tarlà penjat d'unes garlandes de festa major, i unes característiques fulles de la Devesa completen el disseny. El tercer dels dissenys que s'han premiat entre tots els participants presenta una entrada de cinema amb el nom de la ciutat de Girona en un costat i l'any 2013, a l'altre. Aquests dissenys també seran els utilitzats en els vasos reciclables que es faran servir durant les festes majors de barri l'any vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.