Societat

L'Ajuntament d'Ibi organitza la I Marxa Solidària

“Ibi contra el càncer” cerca fons per a poder contribuir a la investigació c ientífica contra la malaltia

L'Ajuntament d'Ibi, amb la col·laboració de la Junta Local d'Ibi Contra el Càncer, organitzen el proper 24 de maig la primera edició d'una marxa per la localitat sota el lema 'Ibi contra el càncer'. Es tracta d'una prova solidària que recollirà fons a favor de la lluita contra el càncer i en la qual poden participar persones de totes les edats i condició física.

La marxa es realitzarà el dissabte, 24 de maig, partint a les 11 hores des de la Plaza Sanchis *Banús i finalitzant el recorregut, de set quilòmetres, a la mateixa plaça, on hi haurà una lectura del manifest contra el càncer.

La inscripció té un preu simbòlic de tres euros i les persones que desitgin apuntar-se podran fer-ho fins al proper 23 de maig a la seu de la Junta Local Contra el Càncer, situada en el número 6 del carrer Alfonso VI, entre les 18 hores i les 20 hores; o bé en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal en horari de 7 a 23 hores. Tots els participants rebran una panyoleta amb el lema de la marxa.

El regidor d'Esports, Antonio Rico, ha destacat “la importància de la solidaritat amb les persones que lluiten contra el càncer i amb els seus familiars. Ibi respon molt bé i està molt conscienciat amb aquesta associació, esperem que aquesta primera edició de la marxa sigui un èxit i puguem recaptar fons per als nombrosos serveis i activitats que realitza aquest col·lectiu en la lluita contra aquesta malaltia que ens afecta a tots”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia