Societat

Es lliura el roure valencià 2014 en la seua XVIII edició

El guardó instaurat pel Bloc d'Ontinyent el 1996, es lliura enguany en nom de la coalició Compromís a nivell comarcal

El col·lectiu local del Bloc Nacionalista Valencià d'Ontinyent lliura des de 1996 el ‘Roure Valencià', un guardó amb què reconeix la tasca de persones i associacions que al llarg de la seua trajectòria vital s'han distingit pel compromís davant la societat local i comarcal. El premi 2014 es lliurarà aquest divendres 11 de juliol, ara ja convocat per Compromís per la Vall d'Albaida.

L'acte d'aquest divendres, obert a tota la ciutadania, començarà a les nou i mitja de la nit a la seu de Compromís, al costat de festers i ho farà precisament precedit a les 20 hores, d'un encontre amb la ciutadania per valorar els tres anys d'aquesta legislatura en el govern municipal d'Ontinyent i escoltar les propostes dels ciutadans, així com establir les línies d'actuació de cara al 2015.

Hi participaran Joan Gilabert, Pepe Pla i Fran Quesada, regidors a l'Ajuntament de la capital de la Vall, així com Vicent Xavier Vila, secretari de grup municipal a més de secretari comarcal, Elvira Tortosa portaveu local i diputats de Compromís a les Corts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]