Societat

Un incendi forestal crema a prop de Benifallet

Els Bombers han desplaçat 26 dotacions terrestres, que treballen en les tasques d'extinció

Els mitjans aeris no poden actuar pel vent de mestra que bufa a la zona

Un incendi forestal crema aquest divendres al matí a prop de Benifallet (Baix Ebre), segons han informat els Bombers de la Generalitat, que asseguren que el foc “evoluciona favorablement”. El foc s'ha declarat a un quart d'onze d'aquest matí a la partida del Figueral, a l'alçada del quilòmetre 44 de la carretera C-12 . Al lloc hi treballen 26 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, que concentren els esforços en evitar que el foc travessi a l'altra banda de la carretera i pugui afectar a una massa boscosa. Els tres mitjans aeris que es desplaçaven cap a l'incendi no han pogut actuar a causa del vent de mestral que bufa a la zona.

Els Bombers treballen per evitar que el foc sobrepassi la carretera ja que a partir d'aquest punt té molt potencial de vegetació per poder propagar-se. Segons les darreres informacions però, el foc evoluciona favorablement.

L'incendi ha començat al costat del riu i ha avançat en direcció la carretera C-12, que va de Benifallet a Rasquera, que com a mesura preventiva ha estat tallada a la circulació, segons informa el Servei Català de Trànsit. Es poden utilitzar com a vies alternatives la C-43 i la TV-3022. Fins al lloc també s'han desplaçat patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra així com efectius dels Agents Rurals i de les ADF de la zona. També s'ha desplaçat, amb caràcter preventiu, una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]