El jutjat núm. 6 de Llíria es queda sense paper

El Bloc ha denunciat que el jutjat núm. 6 de Llíria s'ha quedat sense paper per a poder treballar, a causa de la falta de material que subministra la Conselleria de Justícia. Una situació que aquest partit atribueix a «la negació de les inversions necessàries per al funcionament normal dels jutjats per part de la Generalitat» i que provoca que «situacions similars es produeixen també en la resta de jutjats de Llíria, així com en altres jutjats valencians».

En concret, segons el Bloc, en el jutjat núm. 6 de Llíria, a més de la falta de paper, hi ha també el problema que els treballadors del jutjat es veuen obligats a deixar els expedients amuntonats, ja que no hi ha estanteries, a pesar que han sigut sol·licitades en reiterades ocasions. A més, asseguren que l'empresa adjudicatària de la neteja, a què ha de pagar la conselleria, està tenint dificultats en el cobrament del servei.

El Bloc també recorda que la conselleria té pendent l'execució de les obres de la nova seu judicial a Llíria, i que de moment, tots els nous jutjats, com és el cas del núm. 6, s'hauran de distribuir en diferents baixos, «per la nefasta planificació de la Conselleria de Justícia». Els terrenys estan cedits per part de l'ajuntament, però les obres ja acumulen anys de retard.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.