territori

El reusenc Josep Oriol Prats, tretzè al Concurs Internacional d'enfilar-se a palmeres

El jardiner reusenc Josep Oriol Prats va participar el passat 15 d'agost en el segon Campionat Internacional d'enfilar-se a palmeres. Prats va finalitzar en una meritòria tretzena posició, d'entre trenta participants. També hi va competir Marc Baiget, de les Borges del Camp, que va acabar en el lloc 14. El certamen, celebrat al Palau d'Altamira d'Elx, va servir també per trobar-se amb altres podadors espanyols i de diversos països, i poder tractar, així, un tema en comú: la plaga de l'escarabat morrut.

El certamen va comptar amb diversos experts en aquesta recent modalitat esportiva. Isaac Carbonell va ser el guanyador amb un temps de 10,27 segons. Els participants havien de grimpar una palmera d'aproximadament quinze metres.

Josep Oriol Prats també va participar en l'exhibició d'obrir mitjanes de cervesa amb la motoserra. En total va encetar-ne un total de 24.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia