Quart de Poblet impulsa la connexió en autobús amb Paterna

Insten a la Generalitat a assumir les seues competències en transport perquè finance el projecte

L'Ajuntament de Quart de Poblet està estudiant una proposta elaborada per l'empresa Fernanbús amb l'objectiu que la línia d'autobús que va a l'aeroport, que passa per Quart i per Manises, arribe també a Paterna. L'estudi, impulsat pel primer tinent d'alcalde, Bartolomé Nofuentes, és fruit de mesos de treball i haurà de ser consensuat pels tres municipis.

El regidor ha demanat al grup municipal popular que inste la Generalitat, competent en matèria de transports, a finançar el projecte, «així els ajuntaments no ens veurem obligats de nou, davant la desídia del Consell, a assumir responsabilitats que no ens corresponen per a atendre les necessitats dels nostres veïns», ha expressat Nofuentes. El portaveu socialista ha explicat que tampoc no és necessari que l'oposició presente cap moció per demanar la connexió, ja que «arriben tard, puix és una qüestió en què estem treballant des de fa mesos».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.