Societat

Retards de més de mitja hora a la R1 pel temporal marítim

Els trens encara circulen per via única entre Mataró i Vilassar de Mar

Vuit carreteres catalanes continuen afectades pels efectes de la llevantada

Els efectes del temporal a la línia de rodalies de Renfe de la costa encara té afectacions aquest dijous al matí, i els trens de la R1 pateixen retards de més de mitja hora. Els combois encara viatgen per via única entre Mataró i Vilassar de Mar i per aquest motiu, s'ha hagut de suspendre els trens que fan el recorregut entre l'Hospitalet de Llobregat i Mataró, però es mantenen els que comencen o finalitzen el trajecte a Molins de Rei o Maçanet-Massanes.

El Servei Català de Trànsit manté tallada per esvorancs a la calçada conseqüència de la pluja, la N-260 a Ripoll, i també un carril, el dret, a l'A-7 a Reus, en sentit nord. Per inundacions la Bv-2112 a Sant Pere de Ribes continua també tallada des d'aquest dimecres, mentre que a causa d'esllavissades, es dóna pas alternatiu a la BV-1274 a Terrassa, i a la GI-550 a Sant Hilari Sacalm, així com es manté un carril tallat a la C-58 a Vacarisses en sentit nord. La neu també ha obligat a mantenir tallades la C-28 per accedir al Port de la Bonaigua i la BV-4024 a Guardiola de Berguedà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.