Reportatge

La recepta

Musclos de la badia al plat

RESTAURANT BONA TECA Aposten pels productes de proximitat i qualitat, com ara l'oli d'oliva del Baix Ebre i els mol·luscos del delta

Els musclos del delta de l'Ebre no necessiten una gran elaboració per fer gaudir els comensals del sabor de la seua molla. I al restaurant Bona Teca del Perelló ho tenen molt clar, i els presenten amb una recepta senzilla perquè els clients gaudeixen del gust de la mar de l'Ebre. “L'èxit dels nostres plats és una matèria primera de molta qualitat i l'elaboració pròpia”, explica Laia Lores, cuinera del restaurant. També són la seua especialitat les paelles i els cargols de terra, que preparen a la cassola amb un sofregit. El Bona Teca no és a primera línia de la costa, però sota les oliveres s'olora el mar.

Recepta: Musclos del Delta
Bona Teca. Carretera Platja de Santa Llúcia (el Perelló)
INGREDIENTS:
musclos de les badies del Fangar i els Alfacs, oli d'oliva verge extra del Perelló (de collita pròpia) all i julivert
Laia Lores i Jaume Boyer fa dinou anys que porten el negoci familiar, un restaurant molt pròxim a la platja en una caseta de muntanya. És obert al públic des del mes de juny fins al setembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.