Constantí estrena ajuntament després de tres anys d'obres

Després d'anys de tancament provisional de l'antic edifici de l'Ajuntament de Constantí i d'unes obres de rehabilitació que s'han allargat durant més de tres anys, el municipi va poder inaugurar ahir finalment el nou edifici consistorial. El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va ser l'encarregat de presidir l'acte d'obertura, que va anar seguit d'una jornada de portes obertes per mostrar als veïns el llargament esperat nou ajuntament.

A banda de recuperar la tradicional entrada pel carrer Major (des de feia tres anys, s'hi accedia provisionalment pel carrer del Castell) la rehabilitació de l'antic edifici i la seva ampliació a l'edifici situat al darrere ha permès crear un nou espai d'atenció ciutadana, a més de nous despatxos pels grups polítics.

Les obres de rehabilitació, iniciades després que s'hi haguessin detectat problemes estructurals, van costar prop de 600.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.