Administracions

Altea reagrupa departaments municipals

Es tracta d'una mesura d'ajust acordada per l'equip de govern que afecta tota l'estructura muniicpal

Després de la rebaixa dels sous en polítics, la reducció de la despesa corrent municipal, haver reduït les subvencions i reajustat la plantilla de personal del consistori, l'equip de govern posa en marxa una reagrupació dels departaments administratius que suposarà un estalvi anual de 350.000€.

És així com s'ha fet pública la cinquena mesura del Pla de Sanejament posat en marxa per a fer front a la crítica situació de les arques municipals.

Amb l'objectiu de millorar els serveis prestats per l'Ajuntament, es reduiran els costos i despesa de l'administració local reestructurant-la per a fer-la més eficient. Els departaments administratius de l'Ajuntament d'Altea modificaran la seua organització passant de les set àrees de treball actuals a concentrar-se en únicament tres, Presidència, Econòmica- Administrativa i Urbanisme.

Aquesta reagrupació portarà a reubicar diferents departaments municipals de manera que les dependències d'Urbanisme, Turisme, Comerç i Ocupació se situaran en els espais de l'Ajuntament. Per la seua banda, Educació, Cultura i Festes s'ubicaran en les dependències de Palau Altea i la Biblioteca d'Altea La Vella passarà a ocupar un espai en l'Oficina Municipal d'Altea La Vella, mentre que Ràdio Altea, també afectada per aquesta mesura, es desplaçarà al Centre Cultural Juvenil.

Aquests trasllats, permetran a l'Ajuntament la resolució dels contractes pels espais ocupats fins ara per les dependències d'Urbanisme, la Biblioteca d'Altea La Vella, l'oficina de Turisme i el local ocupat per Servicis Socials en el carrer Marina Baixa, així com el tancament de la Casa de l'Aigua en el carrer Pont de Moncau.

Gràcies a esta reubicació, el consistori alteà estalviarà 350.000€ cada any eliminant el cost de lloguers i la despesa de manteniment dels edificis públics com a neteja, llum o aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.