Administracions

Vilallonga aprova els pressupostos de 2013

Els vots favorables del PSPV-PSOE i l'abstenció del PP ha tret endavant la proposta de l'equip de govern

Amb els vots a favor del grup Socialista, en contra de Bloc-Compromís i l'abstenció del grup Popular, van estar aprovats els pressupostos de 2013 en la darrera sessió plenària de l'ajuntament de Vilallonga que va tindre lloc dimarts 24 de setembre.

Els pressupostos municipals són l'eina més important de gestió i esdevenen absolutament necessaris per a què qualsevol govern municipal puga materialitzar les seues propostes polítiques així com un gran nombre d'accions al voltant de tots aquells assumptes que són de la seua competència.

Els de 2013, a més a més i per primera vegada al poble de Vilallonga, han sigut fruit de l'esforç i l'aportació responsable de suggeriments i propostes del veïnat així com de les diverses associacions locals i gràcies també a la participació constructiva del grup municipal del Partit Popular que finalment i amb la seua abstenció ha permés l'aprovació d'aquest important document que donava forma definitiva als primers pressupostos participatius de Vilallonga.

Les propostes presentades així com el mateix esperit del document, tal i com explicava l'alcalde Enric Llorca en la seua presentació, tenen com a objectiu fonamental ajudar el veïnat en moments d'especial dificultat com els que ens pertoca viure en l'actualitat, i que tenen el seu reflex en diverses accions previstes com són, el Pla d'Ocupació Local, l'augment de les partides socials, les subvencions per a les associacions del poble, i aquelles inversions necessàries per a la construcció del nou camp de futbol i del seu adequat equipament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.