Els forts vents tomben arbres i amenacen l'ermita de Santa Anna d'Albal

Les fortes ràfegues de vent que ha patit esta jornada de dijous el País Valencià han provocat la caiguda d'alguns arbres a la zona de l'ermita de Santa Anna d'Albal. Fins i tot els bombers han hagut d'actuar per retirar un arbre que havia caigut sobre l'edifici i que amenaçava amb causar greus problemes al sostre i a la paret de l'ermita.

L'avís als bombers s'ha produït al migdia, quan diversos arbres d'esta zona verda no han suportat les empentes d'aquestes ràfegues que han arribat fins als 100 quilòmetres per hora.

Amb l'ajuda d'una grua, els bombers han retirat este pi que a més de l'ermita, també amenaçava la vivenda de l'encarregat de l'històric edifici.

Els forts vents també han tombat alguns pins més a l'entorn de l'ermita, junt a la carretera i a l'interior del poliesportiu municipal. Els bombers, amb la col·laboració de la brigada d'obres i jardiners municipals, han treballat de manera coordinada per tallar i retirar tots estos arbres afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.