Medi ambient

Avancen les obres de recuperació de l'antiga plataforma del ferrocarril Dénia - Carcaixent

La recuperació de l'antic traçat del ferrocarril Dénia-Carcaixent com a vial no motoritzat avança a bon ritme. Ja s'ha explanat la majoria de la plataforma per on circulava el tren amb una capa de llast. Sobre aquesta i una vegada compactada, es col·locarà un tractament especial i es diferenciarà una zona per a caminar o córrer i una altra per a pedalar.

L'obra afecta 6,5 quilòmetres d'antiga via, que passarà a ser un referent de la mobilitat sostenible. Dénia guanyarà un lloc per a fer tot tipus d'esport entre tarongers, contemplant arbredes i vivendes rurals que conformen el ric patrimoni del paisatge agrícola. Les persones amb mobilitat reduïda també podran gaudir d'aquest recorregut, ja que no té barreres arquitectòniques.

També servirà per a desplaçar-se a urbanitzacions de la platja de les Marines, a les poblacions del Verger, els Poblets, o Pego, a través del carril bici ja existent, que també permet l'accés no motoritzat al Parc Natural de la Marjal Pego- Oliva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.