Medi ambient

Una brigada del PAMER netejarà el riu Algar a Altea

El Servef ha concedit a l'Ajuntament d'Altea una ajuda per a la contractació d'una Brigada del PAMER, formada per un capatàs i cinc operaris, que des del passat 2 de novembre estan treballant en la neteja del Riu Algar i en l'eliminació de plantes invasores com el Jacinto d'aigua que proliferen a la vora del riu.

A més de la Brigada de neteja, el Servef ha facilitat la contractació d'un Enginyer Tècnic Forestal dins del programa “Salari Jove” destinat a menors de 30 anys sense experiència laboral acadèmica però amb titulació. L'Enginyer Tècnic Forestal, Vicente Cabrera, ha sigut l'encarregat d'elaborar el projecte del PAMER, així com de supervisar i dirigir els treballs de la brigada, a més de recolzar amb altres treballs de la Regidoria de Medi ambient com l'elaboració del Catàleg d'arbres singulars.

El programa d'ajuda a les corporacions i el Servef permet la contractació de treballadors desocupats de la localitat per a treballs mediambientals. En aquest cas, la subvenció per a la Brigada del PAMER ascendix a 19.185 euros per a un període de dos mesos i mig, i la quantitat assignada per a la contractació d'un Enginyer Forestal ascendix a 12.901 euros per a un període de nou mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.