Infraestructures i serveis

Infraestructures

Millores a la carretera entre Vic i Taradell per valor d'un milió

Amb les obres es vol millorar el paviment, el drenatge de la via i la senyalització

A la carretera B-520, que va de Vic a Taradell travessant Santa Eugènia de Berga, comença un període d'obres que s'allargarà durant tres mesos. Aquesta actuació, finançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat, tindrà un cost d'un milió d'euros i s'aplicarà en un tram de vora set quilòmetres. Pel que fa a la intervenció, és previst de renovar el paviment de la calçada, així com adequar els elements de drenatge i de senyalització de la via de la rotonda de Can Fonseca, a Vic, fins passat el municipi de Taradell, on la B-520 passa a ser la GI-520 direcció a Viladrau.

Aquesta carretera absorbeix un alt volum de trànsit, que va dels 10.000 vehicles diaris en el tram més proper a Vic fins als 5.700 en la zona més propera a Taradell. Les obres poden afectar el trànsit, ja que depenent de les actuacions caldrà ocupar un carril i fer pas alternatiu de vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]