Alaquàs reserva per al vianants els voltants del castell de la vila

L'Ajuntament ha optat per reservar per a vianants el voltant del Castell d'Alaquàs i incidir sobre la seguretat dels escolars que tenen com a referència l'escola Mare Josefa campos, pel que fa a les entrades i eixides de l'alumnat d'aquest centre educatiu.

A fi de facilitar la circulació de vehicles en aquesta zona del municipi i per tal de contribuir a l'augment de la seguretat vial, també ha estat fet un canvi de sentit en el carrer Miguel Hernández i voltants, que ha permès la descongestió del trànsit en la zona.

Aquestes mesures milloren la seguretat i incideixen substancialment sobre la sinistralitat. Des d'aleshores ençà, s'observa que aquesta ha baixat en un 57%, respecte d'abans de la seua urbanització.

Por a sentir-nos com a Europa

PERE ROSSELL

Que els nostres pobles vagen posant-se del costat dels vianants, és un aspecte que celebren moltes persones, perquè, vulguem que no, ens acosten un pas més a les formes i maneres amb que conviuen vehicles i vianants a l'Europa desitjada. Tot i això, els nostres administradors locals, els polítics de casa nostra, no acaben d'adonar-se que el que cal fer és rescatar les llambordes per als transeünts, però prohibir els vehicles a motor la circulació per aquells carrers que han estat marcats perquè els ciutadans circulen sense soroll i sense ensurts. Els carrers per a vianants, han de ser per a vianants i això beneficia —i molt— els comerços i les botigues de la zona. Europa ens porta cert avantatge encara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.