Infraestructures

infraestructures

Argentona presenta quatre recursos més contra la ronda de Mataró

Amb aquestes accions, l'Ajuntament pretén que “el proper govern de la Generalitat tingui les mans lliures per replantejar el projecte”

Avui està previst que Argentona presenti més recursos contra el projecte de la ronda de Mataró. Seran tres recursos extraordinaris i un recurs d'alçada, en què sol·licita que quedin suspesos tots els acords presos entre el 5 de setembre i el 19 de novembre. I és que l'Ajuntament d'Argentona havia demanat la suspensió del projecte de la ronda de Mataró el mes d'agost passat i la Generalitat no va contestar les demandes. Per tant, el consistori argentoní entén que des del 5 de setembre, data màxima en què la Generalitat podia enviar resposta, el silenci administratiu va esdevenir positiu perquè, en aquest cas, significava que el projecte de la ronda de Mataró quedava suspès, i no va ser fins divendres passat, 19 de novembre, que la Generalitat va contestar les demandes i va aixecar les suspensions.

No obstant això, l'Ajuntament al·lega ara que tots els acords presos entre el 5 de setembre i el 19 de novembre –termini durant el qual el consistori considera que el projecte estava suspès– han de quedar sense efecte, perquè, segons el consistori argentoní, aquests acords són nuls de ple dret i, per tant, s'haurien de tornar a repetir.

Pel regidor d'Urbanisme, Xavier Collet (TxA), “amb aquests recursos contra el projecte de la ronda de Mataró es vol que el proper govern de la Generalitat tingui les mans lliures per replantejar-se tots dos projectes”, amb referència a la ronda de Mataró però també a l'ampliació de l'autopista del Maresme. El regidor d'Urbanisme es mostra convençut que “aquests recursos endarreriran encara més les actuacions que s'havien iniciat”. Aquestes accions se sumen al contenciós administratiu que l'Ajuntament ja va interposar fa unes setmanes.

LA FRASE

Presentant aquests recursos s'endarreriran encara més les actuacions que s'havien iniciat
Xavier Collet
regidor d'urbanisme de l'ajuntament d'argentona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.