Infraestructures

Es presentarà una esmena perquè es remate la carretera Vistabella Parc Natural del Penyagolosa

El tram porta anys i panys sense ser tingut en compte

Malgrat les reiterades promeses que cada any es repeteixen des del Consell, en els comptes autonòmics de 2013 es torna a deixar fora una actuació de menudes dimensions però molt urgent com és la finalització dels darrers tres quilòmetres de la CV-170, just a l'entrada del municipi de Vistabella, únic accés per als turistes i visitants al Parc Natural del Penyagolosa.

La darrera vegada que la consellera d'Infraestructures, Isabel Bonig va respondre a una pregunta de la diputada de Compromís, Mònica Oltra, sobre les previsions en finalitzar aquest vial es va dir que “en l'actualitat no hi ha cap partida pressupostària específica (...)atesa a la situació econòmica actual, no és possible realitzar cap previsió sobre l'execució d'esta actuació, ja que estarà en funció de futures disponibilitats pressupostàries”.

Les quantitats per poder finalitzar els tres quilòmetres de condicionament del vial serien purament simbòliques front a actuacions tant qüestionades com les inversions per a les obres del TRAM a Castelló, o els 17 milions d'euros de despesa anual de l'aeroport.

Compromís ve reiterant des de fa anys aquesta petició ja que la CV-170 és la única entrada al municipi de Vistabella, i també al Parc Natural del Penyagolosa, lloc freqüentat per turistes, amants de la natura, i escapada de cap de setmana de milers de valencians, és també, l'única via d'accés en condicions per als bombers.

Aquest vial està en òptimes condicions des del seu inici a la Pelejaneta, on enllaça ambla CV-15, però just en els darrers tres quilòmetres, de sobte, s'acaba l'ample, el bon asfalt, i es transforma una pista forestal farcida de clots.

Durant molts anys s'ha estat a l'espera d'aquesta actuació, i de nou, queda ajornada sense data.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.