Infraestructures

Les obres de la nova “Tourist Info” d'Ibi finalitzen aquest mes

L'edifici té forma de tren de joguina, un motiu íntimament relacionat amb la història local

Aquest mes d'abril finalitzaran les obres del que serà el Centre d'Atenció i Recepció de Visitants a Ibi, que albergarà la Tourist Info i que s'emmarca dins de l'estratègia municipal de dotar Ibi dels elements necessaris perquè totes aquelles persones que visiten la ciutat troben una veritable atenció i serveis propis d'una destinació i una ciutat turística..

Aquesta setmana visitava les obres el coordinador de la xarxa Tourist Info, Ángel Murcia, acompanyat pel tinent d'alcalde de Turisme i Promoció Econòmica, Rafael Serralta, el regidor de Turisme, Rubén Barea, així com els tècnics encarregats de l'obra. La xarxa Tourist Info serà qui dote de mobiliari al mòdul en el qual s'instal·le l'oficina de turisme pròpiament dita.

L'edifici consta de mòduls en planta baixa amb un disseny molt singular íntimament relacionat amb la història de la localitat, un tren de joguina.

Situat a la plaça del Centenari de la Joguina, tant la ubicació com l'arquitectura de l'edifici estan pensats perquè el visitant el localitze sense dificultat i, a més, perquè pel seu aspecte siga un punt més d'atracció local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.