Infraestructures

L'alcalde de Llíria veu pròxima l'obertura de l'hospital comarcal

La consignació als pressupostos de la Generalitat de cinc milions fan pensar el primer edil que hi ha voluntat política

L'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha destacat que “els pressupostos de la Generalitat Valenciana reflectixen el compromís del president Alberto Fabra d'obrir com abans millor l'Hospital de Llíria”.

Izquierdo s'ha pronunciat en aquestos termes, després d'observar com la Generalitat ha consignat en els seus comptes per a 2014 una inversió de 5 milions d'euros per a Hospital de Llíria, la qual cosa permetrà acabar l'obra civil pendent d'executar.

En aquest sentit, el primer edil ha agraït tant al president de la Generalitat, Alberto Fabra, com al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, “la seua implicació perquè esta infraestructura sanitària tan necessària i important per a Llíria i la comarca del Camp de Túria i els Serrans i Racó d'Ademús, siga una realitat com més prompte millor”.

De la mateixa manera, l'alcalde de Llíria ha indicat que “està previst que entre finals de l'any que ve i principis de 2015 es realitze la selecció del personal per al nou hospital”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.