Serveis

La Policia Local de l'Eliana es mou amb bicicleta

Disposen de bicicletes tot terreny per als agents de proximitat del nucli urbà

L'Ajuntament de l'Eliana, ha incorporat al parc mòbil de la Policia Local tres bicicletes tot terreny que seran utilitzades pels agents de proximitat que patrullen en el nucli urbà. I és que, a més de tractar-se d'un mitjà de transport sostenible, la bicicleta permet als policies de barri accedir amb major facilitat a les zones per als vianants i a l'interior dels parcs. La iniciativa, pionera en la comarca de Camp de Túria, se suma a l'esforç municipal per fomentar l'ús de mitjans de transport alternatius amb iniciatives com la incorporació a la flota municipal d'un cotxe híbrid, l'ampliació de la xarxa de carril bici o la instal·lació de nous aparcaments per a bicicletes.

La flota de la Policia Local compta ja amb quatre motocicletes tres turismes retolats, un sense retolar, una furgoneta monovolum per a controls d'alcoholèmia i les tres bicicletes que ja han començat a funcionar. En definitiva, un parc mòbil renovat i ampliat amb el qual Ajuntament de l'Eliana pretén augmentar l'eficàcia policial, reduint el temps de resposta davant emergències i millorant així la seguretat i l'atenció ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.