Serveis

Llíria amplia el temps d'obertura de les biblioteques per a exàmens

La de l'Almodí i l'Espai-Casa estableixen horaris especials a partir del 21 de maig però els estudiants universitaris ho consideren insuficient

Les regidories d'Educació, Cultura i Festes, i de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Llíria posaran en marxa a partir de dilluns que ve, 21 de maig, els horaris especials dels centres públics d'estudi amb motiu del període d'exàmens.

Fins al 22 de juny, la Biblioteca l'Almodí augmentarà en 20 hores setmanals el temps d'obertura al públic. Els estudiants podran usar estes instal·lacions municipals de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 24 hores. A més, el centre estarà obert els dissabtes de 10 a 13.30 hores.

Per la seua banda, l'Espai-Casa de la Joventut habilitarà una sala d'estudi que estarà oberta tots els dies de la setmana fins al 17 de juny. L'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 20 hores de forma ininterrompuda, els dissabtes de 9 a 14 i de 16 a 20 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores.

Tot i això, des de les associacions estudiantils de la vila manifesten que aquest horari resulta insuficient per a les necessitats dels universitaris que no disposen de condicions idònies als seus domicilis per a preparar les proves finals i es veuen obligats a desplaçar-se a altres localitats que sí que ho ofereixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.