L'Ajuntament de Palau-solità conclou les obres del clavegueram a Can Riera

Un col·lector posa fi a l'abocament d'aigües residuals al torrent de l'Home Mort

La connexió ja és possible perquè els treballs d'arranjament de la xarxa de clavegueram del sector de la Serra de Can Riera permeten fer-ho, tot i que encara s'han d'acabar alguns detalls. A principis d'any es van completar amb èxit les obres del col·lector del torrent de l'Home Mort, una infraestructura pendent des de fa alguns anys per conduir les aigües residuals cap a la depuradora.

El fet que fins ara les aigües s'aboquessin directament al torrent havia provocat greus problemes de salubritat, pudors i altres molèsties denunciades pels veïns de manera reiterada. «Les deficiències es van posar sobre la taula al cap de poc temps d'entrar l'equip de govern actual, que va emprendre la finalització del col·lector del torrent en col·laboració amb els veïns de la zona per solucionar aquest gran problema», ha recordat el regidor d'Urbanisme, Josep M. Serraviñals.

Abans de posar en marxa la xarxa de clavegueram, la regidoria d'Urbanisme va encarregar un estudi que va provar greus deficiències en la construcció de la xarxa. L'adjudicatària s'ha fet càrrec de totes les reparacions.

Veïns del poble recullen firmes contra el pla metropolità

Un grup de veïns del poble, agrupats en la plataforma Salvem Palau, va començar dissabte una campanya de recollida de signatures contra el pla territorial metropolità de Barcelona (PTMB), que preveu un creixement demogràfic d'entre 30.000 i 50.000 persones. Les firmes s'adjuntaran a les al·legacions de la plataforma al document, que fins al 24 de juliol està en fase d'exposició pública. El col·lectiu ha penjat al poble diversos cartells en què s'oposen a la conversió, diuen, en una «ciutat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.