La cadena Ibis inaugurarà a l'abril el primer hotel de Ripollet

Disposarà de 100 habitacions i d'un restaurant per a 50 comensals

La vista del municipi de Ripollet ha variat amb la construcció d'un nou hotel de la cadena Ibis just a primera fila de la imatge que Ripollet ofereix des de la C-58. Es tracta del primer equipament d'aquestes característiques que s'alça al municipi vallesà. L'hotel, de dues estrelles, disposarà de 100 habitacions i té planta baixa més cinc pisos i un aparcament a sota de 74 places. L'hotel està enfocat principalment per a persones que viatgen per raons de feina i per passar-hi estades curtes, segons informaven ahir membres de l'empresa, que assenyalaven que la inauguració està prevista per a mitjan del mes d'abril.

La façana de l'edifici dóna al parc del riu Ripoll on hi ha les instal·lacions de l'Ajuntament. A la planta baixa s'hi situarà la recepció de l'hotel i el restaurant Vi & Companyia per a 50 comensals. La primera planta es destinarà a oficines i sales de reunions, i les quatre restants, a les 100 habitacions previstes. Entre els serveis que oferirà el nou hotel destaca l'esmorzar, que se servirà des de les 4 de la matinada fins a les 12 del migdia sense interrupció, per adaptar-se a qualsevol tipus de client; un bar obert les 24 hores del dia que garantirà begudes i menjar, calent o fred, tots els dies de la setmana, i el que anomenen la marca de la casa, el «contracte de satisfacció 15 minuts», el temps que es dóna l'hotel per solucionar qualsevol incident detectat pel client i que sigui responsabilitat de la companyia. En cas contrari, l'hotel convida el client.

L'hotel està situat al parc del riu Ripoll, on la setmana passada encara es treballava en els accessos a l'aparcament, de 6.000 metres quadrats. L'aparcament té 274 places lliures, 71 de les quals per a ús de l'hotel i 8 per a discapacitats. L'explotació anirà a càrrec de l'empresa Aubarel SL, per un període de 50 anys.

Polèmica pel pàrquing

e.ansola

La construcció de l'aparcament subterrani just a sota dels terrenys que ocupa l'hotel ha estat denunciat pel grup a l'oposició Compromís per Ripollet (CpR), que critica que l'Ajuntament hagi facilitat la construcció d'aquest aparcament en una zona no prevista en el pla municipal de mobilitat i aparcaments. Segons CpC, «l'esmentat pla establia com a prioritat la construcció d'aparcaments públics en zones com ara Can Mas, on ja podem avançar que no s'hi ubicarà cap més apartament». CpC també denuncia que l'endarreriment de les obres de construcció a causa de la crisi ha suposat una molèstia per als veïns ja que tindran un equipament privat en sòl que era de propietat municipal. El comunicat emès per CpC assenyala que «el benefici dels particulars no ha repercutit en cap millora de l'espai públic». Malgrat els intents realitzats, el diari no ha pogut obtenir la versió de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.