Palau-solità millora la rambla Mestre Pou i el clavegueram amb diners del fons estatal

Els diners del fons estatal han permès al consistori refer la rambla Mestre Pere Pou, una obra que té un pressupost de gairebé 450.000 euros i dóna feina a onze professionals. La via, que uneix el centre de la vila amb els barris del sud i que dóna accés a diversos equipaments, s'està reurbanitzant aquests dies amb l'eliminació de barreres arquitectòniques al passeig central i les voreres laterals, i l'ampliació i pavimentació de tot el bulevard. A més, es renovarà l'enllumenat amb fanals més eficients i es millorarà la seguretat dels vianants. Els treballs es completaran a final d'estiu.

En paral·lel, aquest mes s'estan duent a terme les obres d'ampliació de la xarxa de clavegueres a l'avinguda Arquitecte Falguera i el carrer Sant Roc, –des de l'avinguda Catalunya fins a la Riera de Caldes–. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Josep Maria Serravinyals, ha indicat que es tracta d'una actuació «primordial» perquè fins ara «en casos de fortes avingudes d'aigua, el clavegueram actual es col·lapsava i provocava inundacions, especialment a la zona del carrer de Dalt».

En aquesta obra, que costarà 595.000 euros, també hi treballen onze operaris, i la nova xarxa absorbirà les aigües residuals i pluvials del sector dels Turons. Aquest juliol, els treballs han fet tallar les vies afectades, però a l'agost els vehicles hi tornaran a circular perquè els carrils d'aparcament s'habilitaran per encabir-hi els dos sentits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.