Al·legacions de l'Ajuntament de Sant Quirze al pla territorial metropolità

L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, va anunciar en el marc del ple ordinari d'aquest setembre les al·legacions presentades al Pla Territorial Metropolità. Aquestes consisteixen en la defensa de l'autonomia local i de les situacions urbanístiques previstes en el pla general vigent i també en «la ressenya d'algunes qüestions incloses que van contra accions urbanístiques ja endegades i aprovades, o fins i tot contra realitats urbanístiques preexistents. La responsabilitat patrimonial seria inabastable».

Mundi va afegir-hi que, en la línia de l'acord adoptat pel ple el 5 de maig de 2005, quant a la serra de Galliners en el seu conjunt, «la proposta municipal preveu la possibilitat d'una protecció mes específica i no tan generalista com la del pla territorial, mitjançant la protecció amb franges de vinyes, recuperant un planter històric de la població i recuperant la imatge de la mateixa serra, amb un projecte que en defineixi els usos».

D'altra banda, el govern local també proposa la creació d'una xarxa de tramvies que comuniqui els pobles de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.